Verkkoinfrastruktuuri

Oman verkkoinfrastruktuurin ansiosta IP-Only voi tarjota alustan kommunikaatiopalveluille; ensisijaisesti toisille operaattoreille, mutta myös yrityksille, jotka rakentavat omaa verkkoaan fyysisistä yhteyksistä lähtien.

Musta kuitu

IP-Only vuokraa mustaa kuitua koko runkoverkon alueella, sekä tiloja siirtolaitteille laitetiloistaan ja vahvistinasemiltaan. Vuokra-ajat ovat joustavia kuukausiperusteisesta vuokrasta aina 20 vuoden IRU-sopimuksiin. IP-Only vuokraa myös kaapelinsijoitusoikeutta omiin putkituksiinsa.

FBR_utv

Aallonpituus

WLS_utv

IP-Onlyn aallonpituuspalvelut mahdollistavat suuret kaistanleveydet pitkillekin matkoille. Palvelu perustuu DWDM-tekniikkaan (Dense Wavelength Division Multiplexing). Aallonpituudet voidaan toimittaa mihin tahansa IP-Onlyn verkon solmukohtaan tarjoten läpinäkyvän tiedonsiirron datalle, puheelle tai muulle liikenteelle aina 10 Gbit/s kaistanleveyteen asti per aallonpituus. Aallonpituuksia voidaan toimittaa point-to-point -yhteyksinä tai renkaina.

Yhteystiedot

Lisätietoja IP-Onlyn palveluista operaattoreille ja tukkuasiakkaille saat olemalla yhteydessä Tukkumyyntiimme, Jari Ihalainen puh. 044 906 2213 tai lähetä sähköpostia jari.ihalainen@ip-only.fi.