Pankki- ja finanssiala

Korkea käytettävyys ja alhainen viive yhdistettynä Pohjoismaiden tärkeimpiin kaupankäyntipaikkoihin. IP-Only toimittaa vakaat, suorituskykyiset ja kustannustehokkaat verkkoratkaisut alan merkittäville kauppapaikoille.
 
Nykyisin IP-Only on preferoitu yhteistyökumppani kahdennetuilla kuituyhteyksillä seuraaviin kaupankäyntipaikkoihin: OMX, Burgundy, NGM ja Oslon pörssi sekä esim. Lontoon Chi-X Pohjoismaiden ulkopuolelta.
 
Kiinteä optinen kuituyhteys kaupankäyntipaikkojen ja runkoverkon välillä mahdollistaa pienimmän mahdollisimman viiveen päätöksestä kaupankäynnin toteutumiseen. Pankki- ja finanssialalla ”winning The Low-Latency Race” on merkittävä kilpailuetu. Se vaatii verkolta ennen kaikkea pientä viivettä, mutta myös läpinäkyvyyttä ja äärimmäistä käytettävyyttä.
 
IP-Only vastaa näihin tarpeisiin gigabittitason yhteyksillä finanssilaitosten konesaleihin ja kahdentamalla Internetyhteydet runkoreitittimissä. Käyttämällä IP-Onlyn puhtaita Ethernetlinkkejä saadaan ”ohituskaista” LAN-verkosta kaupankäyntipaikoille. Se on selvästi perinteisiä tietoliikenneratkaisuja nopeampi, joissa on tehtävä useita aikaavieviä protokollamuunnoksia pisteen A ja B välillä.
 
Finanssimaailman nopeatempoisessa kaupankäynnissä muutama ylimääräinen millisekunti voi merkitä menetettyä liiketoimintaa ja samalla yhteyksien on oltava pitkällä aikavälillä stabiileja ja varmennettuja. Jopa valokuidun ikä ja laatu vaikuttaa viiveen minimointiin.

Yritysmyynti
Lisätietoja IP-Onlyn palveluista yritysasiakkaille ja hintatietoja saat olemalla yhteydessä Yritysmyyntiimme, Rami Nyström puh. 040 8488 614 tai lähetä sähköpostia rami.nystrom@ip-only.fi.