Internet

Yrityksillä on yhä enemmän kriittisiä pilvipalveluita ja lukematon määrä liiketoimintaa ja kommunikaatiopalveluita verkossa. IP-Only tarjoaa suorituskykyisen ja luotettavan Internetpalvelun kasvaviin tarpeisiin.

Internet -liittymä

IP-Onlyn Internet tuotetaan parhaan mahdollisen optisen verkon päälle ja on saatavana natiivilla IPv6 -tuella ja erilaisilla palvelutasoilla. Laadun takeena on hyvin rakennettu liikenteenvaihto muiden operaattoreiden kanssa. Palvelun voimme toimittaa myös varmennettuna, liikenteen analysointityökaluilla, DDoS-suojauksella ja toimittaa tarpeidenne mukaisesti kaistaa aina kymmeniin gigabitteihin asti.

INT_utv_2

DDoS -suojaus

DDoS_utv_ny

DDoS-suojaus perustuu IP-Onlyn verkon ohjelmistoon. Se oppii normaalin liikenneprofiilin ja torjuu mahdolliset hyökkäysyritykset jo verkon runkolaitteilla, joissa kapasiteetti on suurimmillaan. Palvelu antaa suojaa ja tarkkaa liikenneanalyysiä Internetliittymästä, torjuen tulva- ja sovelluspohjaisia hyökkäyksiä kohdennetuilla toimenpiteillä niin nopeasti, etteivät ne ehdi haitata liittymän loppukäyttäjiä.

IP-Transit

IP-Onlylla on pitkä kokemus jälleenmyytävästä Internetkapasiteetista suurille yrityksille ja palveluntarjoajille, joilla on oma AS-numero. Tarjoamme joustavia ratkaisuita, joilla sopeuttaa palvelu asiakkaan tarpeisiin ja voimme päivittää kapasiteettia tarvittaessa lyhyellä varoitusajallla.

INT_utv_2

Parempaa turvallisuutta ja suorituskykyä lisäpalveluilla

Palomuuripalvelut
IP-Onlyn palomuuripalveluilla saadaan asiakkaille joustavat ja kustannustehokkaat ratkaisut, joilla torjutaan monimutkaisia uhkia niin ettei viestintään synny pullonkauloja. IP-Only vastaa liikenteen seurannasta ja päivityksistä, joita tarvitaan pitämään lisääntyvät verkkohyökkäykset ja uhkat loitolla.

Web acceleration
Videoiden streamaukseen ja suurten datamassojen jakelussa palveluistamme Web acceleration ja CDN voisivat olla yrityksellenne kiinnostavia.

Lisätietoja IP-Onlyn palveluista yritysasiakkaille ja hintatietoja saat olemalla yhteydessä Yritysmyyntiimme, Rami Nyström puh. 040 8488 614 tai lähetä sähköpostia rami.nystrom@ip-only.fi.