Konesalit ja Pilvipalvelut

IP-Onlyn lukuisista konesaleista ja teknisistä alustoista on vuokrattavissa optimaalinen tila ja kapasiteetti pilvipalveluille. Asiakkaillemme edut ovat yksinkertaiset; korkea käytettävyys ja kapasiteetti ilman investointikustannuksia.

Remote backup

Varmuuskopiointia verkon yli. Helpompaa ja turvallisempaa ei voi olla. IP-Onlyn Remote Backup automaattinen varmuskopiointi ja palautus perustuu IBM:n Tivoli Storage Manager -tekniikkaan ja on sijoitettu turvallisuusluokiteltun entiseen asevoimien maanalaiseen laitetilaan.

RBU_utv

Virtuaalipalvelin

VS_utv_ny

IP Onlyn virtuaalipalvelimilla yritykset saavat rakennettua älykkäämmän IT:n nopeilla ja luotettavilla palvelimilla joustavasti ilman investointikuluja. Käytä palveluita Internetin yli tai vieläkin nopeammin suoraan IP-Onlyn Ethernet palvelulla korkeammalla kapasiteetilla ja lyhyemmillä vasteajoilla.

Colocation

IP-Only tarjoaa korkean turvallisuuden colocation-palveluita Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössa ja Oslossa. Maksimaalinen turvallisuus on taattu aikanaan asevoimien käytössä olleessa maanalaisessa laitetilassa. IP-Onlyn colocation-palvelu on oikea valinta yrityksille, joilla on yksittäinen palvelin tai suurempi palvelinympäristö valtavalla tehon tarpeella ja käytettävyystarpeella.

COL_utv

Yhteystiedot

Lisätietoja IP-Onlyn palveluista yritysasiakkaille ja hintatietoja saat olemalla yhteydessä Yritysmyyntiimme, Rami Nyström puh. 040 8488 614 tai lähetä sähköpostia rami.nystrom@ip-only.fi.