Web Acceleration

Internet on nopeimmin kasvava viihteen jakelukanava ja kauppapaikka. IP-Only on ollut pitkään mukana viemässä eteenpäin tätä kehitystä ja tarjoaa palvelu- ja verkkoalustan sisällöntuottajille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen parasta mahdollista laatua ja suorituskykyä.

Content delivery network

IP-Onlylta löytyy täydellinen CDN-palvelu, olipa kyse suuren miljoonille katsojille suunnatun laulukilpailun tai yrityksen sisäisten koulutusvideoiden jakelusta. Suorituskykyinen ja maantieteellisesti hajautettu lähellä loppukäyttäjiä oleva palvelualusta tukee sekä tilattavia (On Demand Streaming), että suoria lähetyksiä (Broad Cast Streaming).

CDN_utv

Dynamic site accelerator

DSA_utv_ny

Yritykset ja organisaatiot, jotka vaativat asiakkailleen korkeaa käytettävyyttä ja suorituskykyä kohtaavat Internetissä monia haasteita. Mitä enemmän sisältöä, sitä enemmän suorituskykyä vaaditaan ketjun jokaiselta lenkiltä. IP-Onlyn DSA-palvelulla hajautetaan tieto verkkopalvelimille, jolloin jaettavat datamassat saadaan lähemmäksi loppukäyttäjiä. Hajauttamalla parannetaan turvallisuutta ja luotettavuutta.

Yhteystiedot

Lisätietoja IP-Onlyn palveluista yritysasiakkaille ja hintatietoja saat olemalla yhteydessä Yritysmyyntiimme, Rami Nyström puh. 040 8488 614 tai lähetä sähköpostia rami.nystrom@ip-only.fi.